Cijena DPF filtera

Cijena novog DPF-a (filtar čestica dizelskog goriva) ovisit će o nizu čimbenika, uključujući marku i model vašeg vozila, veličinu i vrstu filtra i specifične zahtjeve ispušnog sustava vašeg vozila. Općenito, možete očekivati da ćete platiti od nekoliko stotina Eura do nekoliko tisuća Eura za novi DPF filter.

Primjer cijena zamjenskih i novih DPF filtera za Mercedes vozila:

Mercedes E klasa 200 CDI 2009-2016 – Zamjenski 600€, originalni 2000 €

Također, ukoliko se odlučite na kupovinu novog filtera, dobro provjerite da li se zaista radi o novom DPF filteru. Naime, većina generalnih zastupnika proizvođača automobila nudi u ponudi obnovljene tj. očišćene DPF filtere. To je samo još jedan dokaz, koliko je profesionalno čišćenje DPF filtera priznato od strane samih proizvođača automobila.

Važno je napomenuti da cijena novog DPF filtra može značajno varirati ovisno o specifičnim okolnostima vašeg vozila. Uvijek je dobra ideja kupovati i usporediti cijene iz više izvora kako biste dobili najbolju ponudu. Također je dobra ideja konzultirati se s obučenim mehaničarom ili proizvođačem vašeg vozila kako biste odredili određenu vrstu i veličinu filtra koji se preporučuje za vaše vozilo.


Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)